Taxatie op locatie

OLDTIMER TAXATIE
OP LOCATIE

Uw oldtimer op locatie laten taxeren. Regel het direct online. Begin uw aanvraag hier.

EEN TAXATIE PLANNEN MET MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Vul hieronder uw gegevens en voorkeuren in, en wij nemen direct contact met u op voor het plannen van een taxatie op locatie.

PERSOONLIJKE GEGEVENS:
CONTACT VOORKEUREN:
OVERIGE INFORMATIE:

ZO WERKT HET:
EEN TAXATIE OP LOCATIE MET MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Uw oldtimer laten taxeren op locatie. U hoeft er zelf de deur niet voor uit. Want wij komen naar uw oldtimer toe om hem op locatie te taxeren. Komt uw oldtimer goed door de taxatie heen, dan ontvangt u ook direct een mooi bod van ons. Gaat u akkoord met de verkoopprijs? Dan ontvangt u uw geld, en kunnen we uw oldtimer ook direct meenemen. De papieren afhandeling regelen wij voor u, net als de formaliteiten bij de RDW. Snel en toch gewoon helemaal goed. Zo doen we dat bij mijnoldtimerverkopen.nl

PLAN DIRECT EEN TAXATIE OP LOCATIE VOOR
UW OLDTIMER.

UW OLDTIMER OP LOCATIE TAXEREN
MET MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Uw oldtimer taxeren is een belangrijk onderdeel in het verkoopproces. Want met een solide taxatie weet u pas echt goed wat uw oldtimer waard is. Aan de hand van die waarde kunt u vervolgens tot een goede en eerlijke prijs komen.

Om het u wat gemakkelijker te maken bieden wij bij mijnoldtimerverkopen.nl de mogelijkheid tot een taxatie op locatie. Zodoende hoeft u er de deur niet voor uit en ontvangt u vrijblijvend een taxatierapport. Tevens doen wij, na de taxatie en goed overleg, een eerlijk en onderbouwd bod op uw oldtimer. 

Nu u een mooi bod heeft ontvangen, is het aan u om een keuze te maken. Gaat u akkoord, dan zullen wij direct het geld naar u overmaken. Ook regelen we de overschrijving en papieren afhandeling voor u. Wilt u nog even wachten, dan is dat natuurlijk ook geen probleem.  U kunt ten alle tijden later alsnog bij ons terecht.

Of u kiest voor een middenweg en maakt gebruik van onze consignatie verkoop. Hiermee zullen wij uw oldtimer aanbieden vanuit onze showroom in Sassenheim en onze online verkoopkanalen. Wij houden u ten alle tijden op de hoogte, en u beslist uiteindelijk zelf uw verkoopprijs. Zo blijft u in controle en bent u gegarandeerd van de best mogelijke verkoopprijs.

PLAN NU EEN TAXATIE OP LOCATIE VOOR UW OLDTIMER.

UW TAXATIE AFZEGGEN

Kunt u om welke reden dan ook niet tijdens een geplande taxatie op locatie, dan is dat helemaal geen enkel probleem. Stuur ons een kort berichtje of bel even af.  Wij plannen graag een andere dag met u.

DE VOORDELEN VAN MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

DIRECTE VERKOOP

VRAAG DIRECT EEN BOD AAN VOOR UW OLDTIMER.

WIJ (VER)KOPEN UW OLDTIMER
VOOR DE BESTE PRIJS

CONSIGNATIE VERKOOP

DIRECT UW OLDTIMER AANBIEDEN VOOR CONSIGNATIE.