Consignatie verkoop oldtimer

UW OLDTIMER VERKOPEN MET BEHULP VAN CONSIGNATIE VERKOOP

Wilt u het maximale uit de verkoop van uw oldtimer halen? Dan is consignatie verkoop iets voor u.

Verkoop, samen met ons, uw oldtimer vanuit onze showroom in Sassenheim en ontvang de best mogelijke prijs.

CONSIGNATIE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

Vul hieronder uw gegevens en voorkeuren in, en wij nemen direct contact met u op om de mogelijkheden van een consignatie verkoop met uw te bespreken.

PERSOONLIJKE GEGEVENS:
CONTACT VOORKEUREN:
OVERIGE INFORMATIE:

ZO WERKT HET:
CONSIGNATIE VERKOOP

Consignatie verkoop betekent dat wij, tegen een laag percentage van de verkoopprijs, uw oldtimer voor u zullen verkopen. Wij nemen de zorg van de oldtimer uit uw handen, geven hem een prominente plek in onze oldtimer showroom en bieden uw oldtimer aan via verschillende online verkoop platformen.

In 3 maanden tijd proberen wij, samen met u, het maximale rendement te behalen met de verkoop van uw oldtimer. Maar wat als uw oldtimer na deze periode niet verkocht is? Dan gaan we samen opzoek naar een haalbare oplossing.

BIED UW OLDTIMER AAN VOOR CONSIGNATIE VERKOOP.

CONSIGNATIE VERKOOP MET MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Een oldtimer verkopen is niet niks. Het is een tijdrovend proces waar veel aandacht en moeite in zit. Mensen willen komen kijken, willen een testrit maken en stellen u vele vragen. Zou het niet lekker zijn om dit allemaal uit handen te geven, zonder de controle te verliezen? Met onze consignatie verkoop mogelijkheden bieden wij u precies dat.

Benieuwd naar wat wij voor u zullen betekenen? Dat is alles wat met de verkoop van uw oldtimer te maken heeft. Denk hierbij aan het onderhoud, de beschrijvingen, foto’s, actieve verkoop (zowel online als offline), onderhandelingen en administratieve werkzaamheden. Wij nemen u al het werk uit handen, maar houden u wel nauw betrokken bij alle belangrijke zaken. Zo blijft u in controle over de verkoop van uw oldtimer.

Tijdens zijn verblijf in onze showroom wordt uw oldtimer zeer goed onderhouden en maken we professionele foto’s om de online verkoop te bevorderen. Daarnaast wordt onze showroom regelmatig bezocht door oldtimer liefhebbers van over het hele land. Zo heeft u de best mogelijke kans tot een succesvolle verkoop.

JA, IK WIL DE CONSIGNATIE VERKOOP MOGELIJKHEDEN BESPREKEN VOOR MIJN OLDTIMER.

MEER INFORMATIE

Zit u nog met vragen omtrent het verkopen van uw oldtimer onder consignatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag vrijblijvend al uw vragen. Ook vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden van consignatie verkoop of andere onderwerpen. Dus is er iets niet duidelijk, laat het ons weten.

DE VOORDELEN VAN MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

DIRECTE VERKOOP

VRAAG DIRECT EEN BOD AAN VOOR UW OLDTIMER.

WIJ (VER)KOPEN UW OLDTIMER
VOOR DE BESTE PRIJS

CONSIGNATIE VERKOOP

DIRECT UW OLDTIMER AANBIEDEN VOOR CONSIGNATIE.