AFSPRAAK MAKEN

ONLINE EEN AFSPRAAK MAKEN

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten om de verkoopmogelijkheden van uw oldtimer te bespreken.

EEN AFSPRAAK MAKEN MET MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

PERSOONLIJKE GEGEVENS:
CONTACT VOORKEUREN:
OVERIGE INFORMATIE:

ZO WERKT HET:
EEN AFSPRAAK MAKEN MET MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Uw oldtimer laten taxeren of verkopen? Maak dan direct een afspraak bij mijnoldtimerverkopen.nl. U wilt uw klassieke auto verkopen. Misschien is hij aan vervanging toe of heeft u hem niet meer nodig. Welke reden er dan ook schuilt achter de verkoop van uw oldtimer, U wilt altijd de beste prijs krijgen. Met een constant wisselend en groeiende automarkt is het moeilijk om een goede prijs voor uw klassieke auto te bepalen. Maar bij mijnoldtimerverkopen.nl komt u direct achter de juiste prijs.

VRAAG DIRECT EEN BOD AAN VOOR UW OLDTIMER.

SNEL EEN AFSPRAAK BIJ MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Een mogelijke manier om achter een goede verkoopprijs te komen is door online uw oldtimer te vergelijken. Kijk bijvoorbeeld eens naar eenzelfde model dat online wordt aangeboden. Maar werkt dit wel?

 Vaak ligt de kilometerstand van uw oldtimer en het online aangeboden model ver uit elkaar of hebben ze een verschillend bouwjaar. De ene oldtimer heeft ook meer schade dan de andere en dus wordt het lastig om zo achter een degelijke verkoopprijs te komen. Dit is dan ook vaak de eerste stap bij de verkoop van uw klassieke auto die vragen op zal roepen. 

En dan hebben we het nog niet eens over de verkoop zelf gehad. Het is een tijdrovend proces waar veel aandacht en moeite in zit. Mensen willen komen kijken, willen een testrit maken en stellen u vele vragen. Want zeg nou zelf; een oldtimer is niet iets wat je dagelijks aanschaft. Het moet dus wel goed zijn. Het is een stressvol proces waar veel tijd in gaat zitten, waarin u niet duidelijk weet wanneer u uw oldtimer verkocht zal hebben en dus ook niet weet wanneer u weer geld heeft voor een nieuwe (of wellicht weer oude) auto. Of geld voor iets anders belangrijks natuurlijk.

ONTVANG DE HUIDIGE WAARDE VAN UW OLDTIMER.

UW AFSPRAAK AFZEGGEN

Kunt u om welke reden dan ook niet langskomen tijdens een geplande afspraak, dan is dat helemaal geen enkel probleem. Stuur ons een kort berichtje of bel even af.  Wij plannen graag een andere afspraak met u. Lukt het niet om ons te bereiken, dan is er nog geen man overboord. Wij zullen dan in de nabije toekomst opnieuw proberen om contact met u te zoeken.

DE VOORDELEN VAN MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

DIRECTE VERKOOP

VRAAG DIRECT EEN BOD AAN VOOR UW OLDTIMER.

WIJ (VER)KOPEN UW OLDTIMER
VOOR DE BESTE PRIJS

CONSIGNATIE VERKOOP

DIRECT UW OLDTIMER AANBIEDEN VOOR CONSIGNATIE.